at Zoom Online Meetings
Wednesday, 20 May 2020 from 11:00 AM to 2:00 PM + Add to calendar20/05/2020 11:0020/05/2020 14:00Australia/PerthGetting Started with AssessmentGetting Started with Assessment Wednesday, 20 May 2020 from 11:00 AM to 2:00 PM (W. Australia Standard Time) Organiser Susan Edelstein XXXXXXXXXXXXXX Address Zoom Online Meetings Australia 11:00 – 2:00 (Australian Western Standard Time) / 12.30 – 3:30 (Australian Central Standard) /1:00 – 4:00 (Australian Eastern Daylight Time) Attendees can access the link to the meeting 15 minutes before kick off time. Event web page: https://www.stickytickets.com.au/n5squ/getting_started_with_assessment.aspxZoom Online Meetings
Tickets for this event are currently unavailable
Getting Started with Assessment - Online Brightpath Professional Learning Workshop
This three hour online workshop is aimed at new schools getting started with assessing narrative performances in the Brightpath Ruler. We conclude with a brief section on implementing Brightpath at your school and where to find Brightpath resources.
Once registered, the meeting link and zipped folder of required materials will be emailed to you.
You will see from the program below that the 3 hours will be broken in presentation time and time when you will be working on your own or with colleagues.
|11:00 - 11:45 AWST|
12:30 – 1:15 ACST
1:00 – 1:45 AEST
Introduction: (45 minutes)
An overview of how to assess a narrative text in Brightpath.
11:45 – 12:45 AWST
Scoring the work: (60 minutes)
Participants go offline for one hour and have a go at assessing three scripts against the ruler.
You will need copies of:
|12:45 – 1:15 AWST|
2:15 – 2:45 ACST
2:45 – 3:15 AEST
How we assessed the work: (30 minutes)
Participants log back into the meeting for a post assessment analysis and discussion. You will have the opportunity to ask any questions.
*Detailed commentaries of how we assessed the scripts will be emailed to you after the workshop.
1:15 – 1:30 AWST
Leading the implementation for Brightpath 2020 at your school: (15 minutes)
We will provide an overview of how to lead the implementation of Brightpath in your school.
1:30 – 1:45 AWST
|Handy hints – The software & Knowledge Base (15 minutes) Finding Brightpath resources.|
|1:45 – 2:00 AWST |
3:15 – 3:30 ACST
3:45 – 4:00 AEST
Pairwise Pty Ltd
Refunds up to 3 days before the event